IMG_2054.jpg

Velkommen til Kamii

Vi byder dig velkommen i vores asiatiske verden og håber at se dig i en af vores restauranter. Du finder Kamii Sushi i Aarhus, Horsens og Hjørring.
Uanset om du spiser i huset eller tager med hjem, vil vi sørge for at give dig den bedste oplevelse, når det gælder sushi og asiatiske retter.

Kamii Hjorring 2.png

Begyndelsen

I september 2010 åbnede den første Kamii sushi restaurant. Beliggende i Hjørring, i et beskedent lokale med plads til ca. 35 gæster skulle Hjørringgensere for første gang testes for den populære spise, sushi.

Med et tilbud som tirsdagsmenu med 20 stk. sushi for 200 kr. gik der ikke længe før det stod klart, at Hjørring var sushiklar. Kamii sushi blev meget hurtigt efterspurgt, så pladsen hurtigt blev træng i restauranten. I 2012 flyttede Kamii Sushi til større lokaler i Hjørrings hovedgade, som frem til den dag i dag er Vendsyssels mest besøgte sushi restaurant.

IMG_8311.jpg

Endnu en restaurant

I Februar 2014, åbnede Kamii Sushi i Grønnegade i det centrale Horsens. Restauranten blev hurtigt den foretrukne sushi restaurant, både hvad angår mad og stemning, suppleret med udsigten til det åbne sushi køkken. Kamii har ikke sat grænser for lidenskaben, og derfor tilbydes der udover sushi et udvalg af varme retter. Kamii er ikke blot en restaurant men en oplevelse, med vægt på høj kvalitet, omhyggelighed og fantastiske smage.

IMG_2041.jpg

Kamii åbner i Aarhus

I Marts 2019 åbner Kamii Sushi sin tredje restaurant, denne gang med beliggenhed i centrum af Aarhus.

Kamii Sushi har længe været på udkig efter en perfekt beliggenhed, centralt i Århus, med mulighed for at standse bilen uden for døren, i de få minutter det tager at hente sin take-away.

Lokalerne på Klostertorvet kunne ikke være bedre. Der er 32 pladser i forbindelse med det åbne køkken og 80 pladser i det smukke gamle lagerhus.